Коли за скрап

Коли за Скрап

за гр. София и региона

Изкупуване на автомобили за скрап, собствен транспорт за София и околностите.

Плащане на място.

тел. : 088 669 38 61

 

4 стъпки в процеса по изкупуване на коли за скрап

Някои собственици на разбити коли просто изоставят превозното средство, за да избегнат излишни движения, но съществуват редица лесни начини да спечелите от една счупена кола.

За различните методи около продаване на счупена кола проверете в интернет при изкупуване на коли. Възстановени части и цели повредени превозни средства могат да бъдат продавани чрез партиди и дилъри, занимаващи се с употребявани части. Ако имате намерение за продажба на повредени превозни средства, пазете се от закони и отделите време и усилия, за да се запознаете с изискванията. Така няма да излезете от рамките на закона или да сте обвинени за незаконни мерки и действия.

Оценка на щетите

Преди да направите добра оценка за размера на парите, можете да проучите колко вървят стари автомобили на пазара за скрап. Ако имате добър познат механик, които да инспектира автомобила и да даде отчет за състоянието на превозното средство като цяло, ще имате ясна представа за неговото състояние. Това ще е от полза, за да продадете старите автомобилни части в автоморги. Когато знаете, че някои части функционират правилно, ще сте насяно и с базата на цялостното състояние.

Ремонт на автомобила

Ако търсите малко повече възвръщаемост от старото желязо, вместо да предадете директно на скрап, отделете време за ремонт на автомобила. Ако имате намерение за продажба на колата в индивидуална продажба, то ремонтът на превозното средство може да изисква известни разходи. В крайна сметка изчислете приблизителната добавена стойност на колата след ремонта. Предварителната сметка и прогноза на това, колко ще струва старата отремонтирана кола може да спести време и средства.

Продавайте колата за скрап

Най-лесният вариант за някой, чиято кола е счупена непоправимо е като директно потърси фирма за изкупуване на коли. Автомобилите, които не работят правилно и не могат да бъдат полезни за резервни части се предават на скрап.

Продавай части от колата

Другият начин да се отървете от счупена кола е да снемете всички полезни и използваеми части на превозното средство и да ги продавате поотделно. Ако някои компоненти от вашето превозно средство все още са в добро състояние, можете да продавате тези части и да върне част от парите си. Започнете, като предлагате тези части на автоморги за изкупуване на коли. Така ще спасявате и дори може да спечелите повече пари.

Запомнете, че винаги имате решение. Всички части, които остават или са неизползваеми, могат да бъдат продадени за скрап.