Коли за скрап

Коли за Скрап

за гр. София и региона

Изкупуване на автомобили за скрап, собствен транспорт за София и околностите.

Плащане на място.

тел. : 088 669 38 61

 

Коли и бусове за скрап

Изкупуване на коли за скрап. Ако разполагат със стар автомобил или такъв, който вече не може да бъде използван, не се колебайте и се свържете с нас. Независимо какъв е автомобила ние ще се погрижим за него.

  • Издаване на необходимите документи.
  • Транспортиране на автомобила.

Предаването на колите за скрап е процес, при който автомобила се рециклира и претопява. Именно по този начин се опазва природата, като се изпозлват повторно природните ресурси. Когато предадете колата си за скрап Вие спомагате за по-малкото изпозлване на енергията, водата и химикалите необходими за добив на металите от рудата.

Автомобилите за скрап могат да бъдат всякакви. Основно това са стари автомобили, които вече не стават за ползване, и ремонтирането им изисква значителни средства. Именно поради тази причина идва един момент, в който е по-добре автомобила да бъде предаден за скрап/рециклиране от колкото да се инвестира в него и да бъде ремонтиран. Разбира се колите за скрап могат да бъдат и нови автомобили, които са претърпели значителни повреди от катастрофи или други причини. При този тип обикновено се свалят всякакви части които могат да се използват, като резервни части за други автомобили и чак след това се предават за скрап и рециклиране.

Характерното при предаването на коли за скрап в другите страни и в България е че този момент е различен. В развитите страни предаването на автомобила за рециклиране се случва много по рано от колкото в България. В Германия и други страни от централна Европа автомобили на 10г. биват предавани за рециклиране, докато в България това обикновено се случва за автомобили на 20г., 30г. и повече.

Интересни факти и новини за колите за скрап: